KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Pedagógia, gyógypedagógia, Pszichológia>A nevelés szerepe az egészséges magatartás kialakításában és az önpusztító magatartás megelőzésében

A nevelés szerepe az egészséges magatartás kialakításában és az önpusztító magatartás megelőzésében

3600 Ft 3420 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Gyakorlati tanácsokkal szolgál a gyermekek nevelésével foglalkozó szakemberek számára egyrészt, hogy önmagukat jobban megismerjék, másrészt a rájuk bízott gyermekeket. A könyvet gyakorlati tanácsokkal fejezi be, amelyben mindenki találhat a saját maga számára hasznos gondolatokat. A szerző bízik abban, hogy a könyve segítségével jelentősen csökkenthető lesz az a súlyos mentális, pszichés, szellemi, kulturális, szociális és spirituális környezet szennyezés és tudatlanság, amely megakadályozza, hogy a gyermekeink egészséges, boldog felnőtté válhassanak.

Cikkszám: ME911 Kategóriák: , Szerző: Sally Goddard Blythe

Leírás

A bevezetésben ismerteti a legsúlyosabb problémákat, majd a fogalmak pontosítását követően a mentális egészségnevelés fontosságát a felnőtté válás kríziseit és a nevelési hiányosságokat, a mentális tudatlanság következményeit és a fiatalok mentális állapotát, majd részletesen foglalkozik az önpusztító magatartással, a megoldással és a megelőzés lehetőségeivel. Kiemelten foglalkozik az okos szülők, a jól képzett házi gyermekorvosi szolgálat és a kitűnő pedagógusok lehetőségeivel, hangsúlyozva a megvalósítandó feladatokat, amelyekben a komplex egészségtan tanítás, az alapellátás és a megfelelő gyermekpszichiátriai ellátás feladatait részletezi. A könyv értékét növeli a rendkívül gazdag irodalomjegyzék (173 hivatkozás) és a 29 táblázat.

További információk

Szerző

Sally Goddard Blythe

Kategóriák

Go to Top