KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Gyakorlók, fejlesztők diákoknak>Helyesírás, nyelvtan>A nagy szinonima-hadjárat- Játékos feladatgyűjtemény a rokon értelmű szavak gyakorlására

A nagy szinonima-hadjárat- Játékos feladatgyűjtemény a rokon értelmű szavak gyakorlására

995 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Bosnyák Viktória 23 fejezetből álló történetében a humoros kalandok közben játszva lehet megismerkedni rengeteg rokon értelmű szóval. Ez a feladatgyűjtemény – a meseregény otthoni vagy tanórai feldolgozásaként – az olvasástechnikai, a szövegértési, valamint a nyelvtani készségfejlesztésben játszik fontos szerepet. A regény valamennyi fejezetéhez azonos koncepció szerint összeállított feladatsor tartozik.

Cikkszám: MOR5618 Kategória: Szerző: Bosnyák Viktória

Leírás

A nagy szinonima-hadjárat című meseregény a hozzá tartozó feladatgyűjteménnyel együtt élvezetes, könnyen befogadható oktatási eszköz. Bosnyák Viktória 23 fejezetből álló történetében a humoros kalandok közben játszva lehet megismerkedni rengeteg rokon értelmű szóval. Ez a feladatgyűjtemény – a meseregény otthoni vagy tanórai feldolgozásaként – az olvasástechnikai, a szövegértési, valamint a nyelvtani készségfejlesztésben játszik fontos szerepet. A regény valamennyi fejezetéhez azonos koncepció szerint összeállított feladatsor tartozik.

Csájiné Knézics Anikó: A nagy szinonima-hadjárat– Játékos feladatgyűjtemény a rokon értelmű szavak gyakorlásához.
 

További információk

Szerző

Bosnyák Viktória

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top