Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Meseterápia, Nevelés, tanácsadás, Önfejlesztés, Óvodapedagógia, Újdonságok>A kristálynyaklánc nyomában – Egy mese, ami elvarázsol. Az érzelmekről, empátiáról, együttműködésről, problémamegoldásról.

A kristálynyaklánc nyomában – Egy mese, ami elvarázsol. Az érzelmekről, empátiáról, együttműködésről, problémamegoldásról.

3990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Egy letehetetlenül izgalmas történet az érzelmekről, empátiáról, együttműködésről, problémamegoldásról. Egy mesekönyv, ami elvarázsol, és utat mutat az érzelmek útvesztőiben. Egy különleges mesekönyv, amelyben az olvasók úgy ismerkednek meg az érzelmekkel, és az általuk kiváltott hatással, hogy az teljesen természetes a varázslatos környezetben.

A kristálynyaklánc nyomában az izgalmas történeten túl, – amely 22 egymással összefüggő meséből épül fel, 290 oldalon – a mesekönyv különlegessége, hogy az érzelmi intelligencia készségeket történetbe foglalva mutatja be, amelyből azután újabb beszélgetések indulhatnak ki.
Hogyan nézünk szembe a problémákkal? Mit kezdünk a saját dühünkkel? Mit tehetünk, ha kétségek gyötörnek bennünket?

A főszereplő testvérpár példát mutat és hasznos megoldásokat tanít a gyerekeknek, a szülők pedig a gyerekek társául szegődő boszorkányok, varázslók, tündérek tanácsait is megfogadhatják magukra nézve. És újra: remek lehetőséget biztosít minden részlete, hogy újabb és újabb beszélgetéseket indíthassunk velük, így az egész család tanulhat belőle és együtt izgulhatják végig a kalandokat.

Cikkszám: ÉSZ00118 Kategóriák: , , , , , Szerző: Dr. Szkita Erika, Turáni Szabolcs

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

22 összefüggő mese egy izgalmas és szövevényes kaland, 290 oldalon át.
Történetünk hősei, egy testvérpár nagy kalandra indul. Elveszett a Tündérkirálynő nyaklánca, amelyet mindenképpen fel kell kutatniuk. A nyaklánc igen különleges kristályokból áll, az érzelmeket hordozzák magukban. Ha a nyaklánc nem kerül vissza a Tündérkirálynőhöz, a kristályok elvesztik erejüket, és az érzelmek eltűnnek az emberek világából.
Vajon szükségünk van-e az érzelmekre egyáltalán? Jobb vagy rosszabb nélkülük? És egyáltalán ki és miért akarja eltüntetni őket?
A két testvér a nyaklánc utáni nyomozás során nem mindennapi társakat szerez, varázslók, boszorkányok is részeseivé válnak a kalandnak.
Vajon sikerül-e időben megtalálniuk a nyaklánc minden kristályát, amelyek időközben szétszóródtak, vagy el kell búcsúznunk az érzelmektől?
A két testvér a nyaklánc utáni nyomozás során nem mindennapi társakat szerez, varázslók, boszorkányok is részeseivé válnak a kalandnak. Vajon sikerül-e időben megtalálniuk a nyaklánc minden kristályát, amelyek időközben szétszóródtak, vagy el kell búcsúznunk az érzelmektől?
A mesekönyvet 5-10 éves korú gyerekeknek ajánljuk.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Dr. Szkita Erika, Turáni Szabolcs

Érdekelhetnek még…