KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc, Óvodapedagógia, Pedagógia, gyógypedagógia>A játék a kisgyermekkor legfontosabb tevékenysége DVD

A játék a kisgyermekkor legfontosabb tevékenysége DVD

1990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A játék a kisgyermekkor legfontosabb tevékenysége, s így az óvodai nevelés leghatékonyabb eszköze. A DVD tartalmazza a szakmai az országos óvodai szakmai összejövetel plenáris üléseinek teljes előadásait, a szekcióülések részleteit, a csatolt fájlban a hozzá tartozó szakanyagokat és az összes előadás prezentációit.

Cikkszám: SPR2979 Kategóriák: , , Szerző: Bosnyák Viktória

Leírás

Az óvodai szakmai összejövetel előadói voltak:

 1. A plenáris ülés keretében:
  A játéktevékenység helyzete az óvodai nevelőmunkában az óvodapedagógusok megnyilatkozása alapján (Körmöci Katalin, az Óvodai Nevelés főszerkesztője)
  A játékfunkciók és idegrendszeri háttereik (Dr. Páli Judit egyetemi docens)
  A szabad játék túlsúlya az óvodában (Dr. Pálfi Sándor főiskolai tanár, dékán h.)

  2. A szekciókban:
  Szabad játékban a „más” gyerekekkel (Dr. Bakonyi Anna pedagógiai szakértő, c. főiskolai docens, Demeter Lázár Katalin fejlesztő-, tehetségfejlesztő, drámapedagógus, programvezető)
  „Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az ember jelleme, mint a játékban.” (Majori Ágnes szakértő, fejlesztő óvodapedagógus, Terényi Andrea óvodapedagógus, coach és igazságügyi mediátor)
  „Játszani is engedd…” (Dr. H. Tóth István alkalmazott nyelvész, ny. egyetemi docens)
  A népi játék élményalapon – avagy a teljes személyiségre ható folyamat felkutatása Kodály Zoltán nyomában (Balatoni Katalin néptáncpedagógus, neveléstudományi kutató, módszertani szakelőadó, programgazda)

További információk

Szerző

Bosnyák Viktória

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top