KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Fejlesztő kiadványok óvodásoknak>Figyelem, koncentráció, Gondolkodás fejlesztése, Készségfejlesztés, Óvodai előkészítő>A gondolkodó kisegér – Értelmi képességet fejlesztő munkafüzet 2-3- éveseknek

A gondolkodó kisegér – Értelmi képességet fejlesztő munkafüzet 2-3- éveseknek

590 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Gyakorló munkafüzet 2-3 éveseknek mely a gondolkodás és értelmi képességek fejlesztésére fókuszál.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

Az óvodáskorú gyermek a tevékenységei (játék, munka, tanulás, szabadidős tevékenységek) folyamatában fejlődik. A tevékenységei közben szerzi tapasztalatait, játék közben, a tárgyakkal való manipuláció során, ami a gondolati tevékenység felé vezető folyamat első állomása. Az érettebb gondolkodású gyermek a cselekvés közben szerzett tapasztalatait beépíti a gondolkodásába, különböző műveletek segítségével.
Ilyen műveletek az összehasonlítás (azonosságok, különbségek keresése), analízis (a dolgokat alkotóelemekre bontása), szintézis (a tárgy alkotóelemeinek egyesítése), általánosítás (azonos jegyek alapján), konkretizálás (felismerjük másban is az adott tulajdonságot), rendezés (megadott elv, szempont alapján kiválasztjuk a megfelelőt).
Ebben a fejlesztő folyamatban Önöknek szülőknek az feladata, hogy konstruktivitást igénylő feladatokat adjanak gyermeküknek, biztosítsanak lehetőséget a problémahelyzetek megoldására. Az iskolaérett gyermeket már maga a tevékenységi vágy is aktivitásra ösztönöz, motivál, növeli a figyelmét.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top