KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Matematika, Matematikai készség, Matematikai oktatóprogramok>A geometria világa 5-6. osztályosoknak – Tankönyvfüggetlen interaktív e-tananyag CD-ről indítható

A geometria világa 5-6. osztályosoknak – Tankönyvfüggetlen interaktív e-tananyag CD-ről indítható

7000 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A CD 34 egysége az 5. osztályos geometria tananyag gyakoroltatásához nyújt segítséget, valamint a számok kerekítését szemlélteti és gyakoroltatja. A szögmérés, a transzformációk, a sokszögek különbözõ módon történõ elõállítása, a terület és kerület többféle módon való meghatározása nagyon jól támogatja az 5. osztályos tananyag elsajátítását. Az animációk nagy segítséget jelentenek a szerkesztések, transzformációk tanári szemléltetésében.

Cikkszám: MK6216-0 Kategóriák: , ,

Leírás

A CD 34 egysége az 5. osztályos geometria tananyag gyakoroltatásához nyújt segítséget, valamint a számok kerekítését szemlélteti és gyakoroltatja. A szögmérés, a transzformációk, a sokszögek különbözõ módon történõ elõállítása, a terület és kerület többféle módon való meghatározása nagyon jól támogatja az 5. osztályos tananyag elsajátítását. Az animációk nagy segítséget jelentenek a szerkesztések, transzformációk tanári szemléltetésében. A feladatok több szempontból közelítenek meg egy-egy témakört, így sokat segítenek a fogalmak megértésében, elmélyítésében és gyakoroltatásában. Sokkal több bemutatást és gyakoroltatást biztosítanak, mint ami a táblán hagyományos módon megoldható. Bármely könyv mellett használható kiegészítõ anyagként szemléltetésre, gyakoroltatásra, a tanult ismeretek elmélyítésére. (Raktárról szállítjuk, 3 munkamunkanapon belül.)

Kategóriák

Go to Top