Főoldal>Nevelés, tanácsadás, Pedagógia, gyógypedagógia, Pszichológia>Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmeselje

Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmeselje

3150 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Ez a könyv segít megtanulni: Hogyan birkózzunk meg gyerekeink csalódásaival, frusztrációival, negatív érzéseivel? Hogyan mutassuk ki mérgünket anélkül, hogy bántóak legyünk? Hogyan állítsunk fel határokat úgy, hogy megõrizzük a gyerekek szabadságát? Mit tegyünk büntetés helyett? Hogyan oldjunk meg családi vitákat? Az egész világon hatalmas sikert arató könyv egyszerû, gyakorlatias megoldásokat kínál szülõknek arra, hogyan beszéljenek gyerekeikkel, és hogyan hallgassák meg õket.

Cikkszám: 1268 Kategóriák: , , Szerző: A.Faber, E.Mazlish

Leírás

Ez a könyv segít megtanulni: Hogyan birkózzunk meg gyerekeink csalódásaival, frusztrációival, negatív érzéseivel? Hogyan mutassuk ki mérgünket anélkül, hogy bántóak legyünk? Hogyan állítsunk fel határokat úgy, hogy megõrizzük a gyerekek szabadságát? Mit tegyünk büntetés helyett? Hogyan oldjunk meg családi vitákat? Az egész világon hatalmas sikert arató könyv egyszerû, gyakorlatias megoldásokat kínál szülõknek arra, hogyan beszéljenek gyerekeikkel, és hogyan hallgassák meg õket. A szerzõk tisztelettel, megértéssel, józan logikával felépített módszereit szülõk és szakemberek egyaránt sikerrel alkalmazzák bármilyen korú gyerekeknél.

További információk

Szerző

A.Faber, E.Mazlish

Kategóriák

Go to Top