KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

A diagnosztizálás – Magatartási problémák – Módszertan az atipikus gyermekek felzárkóztatásához

7875 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

MSNI-s és BTMN-es gyerekek diagnosztizálása, ellátása, gyakorlati útmutató a magatartási nehézséggel küzdő tanulók oktatásához. Információ, módszertan, segédanyagok az atipikus gyermekek felzárkóztatásához.

A diagnosztizálás – Magatartási problémák szakkönyvből megtudhatják, hogyan történik pontosan ma Magyarországon az SNI-s és BTMN-es gyerekek diagnosztizálása, ellátása, valamint gyakorlati útmutatót kínál a magatartási nehézséggel küzdő tanulók oktatásához.

Leírás

Módszertani sorozat az atipikus gyermekek felzárkóztatásához, – információ, módszertan, segédanyag egy helyen.

A módszertani kötet az atipikus gyermekek felzárkóztatásához nyújtanak segítséget a pedagógusoknak. A szakkönyvből megtudhatják, hogyan történik pontosan ma Magyarországon az SNI-s és BTMN-es gyerekek diagnosztizálása, ellátása, valamint gyakorlati útmutatót kínál a magatartási nehézséggel küzdő tanulók oktatásához.

A diagnosztizálás – Magatartási problémák című kötet továbbá 4 óratervet is kínál 1. osztályosok differenciált matematika és magyar nyelv és irodalom oktatásához, valamint 3. osztályosok magyar nyelv és irodalom és technika differenciált oktatásához. Az óravázlatban külön figyelmet helyeztünk a magatartási nehézséggel küzdő tanulókra.

A 4 óravázlat a következő:

1. osztályos differenciált matematika óra

1. osztályos differenciált magyar nyelv és irodalom (írás) óra

3. osztályos differenciált technika óra

3. osztályos differenciált magyar nyelv és irodalom (szövegértés) óra

 

További információk

Szerző

Jenei Andrea

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top