KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Anyanyelv, Beszédértés, beszédfejlesztés, Írás, olvasás>A betűszörnyek szigete – Betűtanulás, szókincsbővítés – Rém jó könyvek 2. szint

A betűszörnyek szigete – Betűtanulás, szókincsbővítés – Rém jó könyvek 2. szint

1995 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Rém jó könyvek sorozat második kötete, A betűszörnyek szigete a betűtanulásra helyezi a hangsúlyt. A gyerekek az olvasástanítás gyakorlatát követve ismerkednek meg a betűkkel. Az Ez aztán rémes! című első kötetben megismert mókás figurák segítenek legyőzni az esetleges nehézségeket, a képek pedig bőséges tárházát nyújtják a folyamatos szókincsbővítésnek. A Rém jó könyvek a szókincsbővítéstől a szöveg nélküli köteten keresztül juttatja el a gyerekeket a rutinos olvasóvá érésig mindvégig fenntartva az érdeklődésüket.

Cikkszám: MOR4582 Kategóriák: , , Címkék: , , , , Szerző: Bosnyák Viktória, Csájiné Knézics Anikó

Leírás

A Rém jó könyvek sorozat második kötete, A betűszörnyek szigete a betűtanulásra helyezi a hangsúlyt. A gyerekek az olvasástanítás gyakorlatát követve ismerkednek meg a betűkkel. Az Ez aztán rémes! című első kötetben megismert mókás figurák segítenek legyőzni az esetleges nehézségeket, a képek pedig bőséges tárházát nyújtják a folyamatos szókincsbővítésnek. A kötetek illusztrációi folyamatosan ébren tartja a gyerekek érdeklődését. A sorozat a szókincsbővítéstől a szöveg nélküli köteten keresztül juttatja el a gyerekeket a rutinos olvasóvá érésig mindvégig fenntartva az érdeklődésüket.

További információk

Szerző

Bosnyák Viktória, Csájiné Knézics Anikó

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top