KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Érettségi, Felvételi, Pedagógia módszertan, Tanulási technikák, Tanulási zavarok>5öst érő tanulási 5letek – Tanulási technikák: Ötöst érő tanulási ötletek

5öst érő tanulási 5letek – Tanulási technikák: Ötöst érő tanulási ötletek

3800 Ft 3500 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Ez a könyv segít megtalálni, hogy miért érdemes tanulnod; megmutatja, hogyan oszd be úgy az időd, hogy kevesebb tanulásra fordított órával még többre juss; tippek, trükkök alkalmazása révén bízni magadban, a tanulási folyamat tervezésében, szervezésében és az igaz történetek által hitet, erőt nyerni, hogy egyre nagyobb örömmel állj neki tanulni.

“Ez nem az az unalmas tanulós könyv! Tele van jópofa ábrákkal és életből vett tanulságos történetekkel.” (Martin)

 

 

Leírás

A könyv segítségével a tanulók – meghatározhatják a tanulási stílusukat; – megtalálják azt a célt, amiért érdemes tanulni; – gyakorlatot szerezhetnek a tanulási folyamat tervezésében és szervezésében; – a tippek, trükkök alkalmazása révén kevesebb időt tölthetnek a tanulással, mégis eredményesebbek lesznek; – nagyobb önbizalomra tehetnek szert, A szülők -összefoglalást kapnak az iskolaérettség feltételeiről; -megtudhatják, melyik korban hogyan támogathatják leghatékonyabban csemetéjük tanulását; -mi a teendő, ha kamasz van a háznál; A pedagógusok -összefoglalást kapnak a tanulási módszerekről. Mindezt sok vicces képpel illusztrálva. Ebből a könyvből most gyerek és szülő együtt kap inspirációt és tippeket az otthoni tanuláshoz.
“Egyszerűen fantasztikus! Nagyon összeszedett, nagyon barátságos hangvételű, érthető. Élmény olvasni!” (Dóri)

„Nagyon gyakorlatias! Végre egy olyan könyv a témában, ami igazán hasznosítható! Mindjárt az jutott eszembe, hogy a kamasz fiam kezébe adom, hogy olvassa el.” (Dorka)

További információk

Szerző

Horváth Ria

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top