Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
Főoldal>Hiperaktivitás>Hiperaktív álmodozók (Jobbak, rosszabbak, mások) – Bepillantás az ADHD-ba (hiperaktivitás-figyelemzavar tünetegyüttes)

Hiperaktív álmodozók (Jobbak, rosszabbak, mások) – Bepillantás az ADHD-ba (hiperaktivitás-figyelemzavar tünetegyüttes)

2500 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A könyv a szerző előadásain alapul. Összegyűjtötte ötleteit és gondolatait a diagnosztikáról, a gyógyításról, valamint kihangsúlyozza az önbizalom fontosságát, amely nélkülözhetetlen az ADHD-val diagnosztizált gyermekek számára. Megválaszolja a kérdést, kik azok a hiperaktív álmodozók, hogyan fonódik össze a képzelet, emóció, és a felfedező szellem a figyelmetlenséggel, hiperaktivitással és impulzivitással. Őszintén beszél Marko felnőtté válásának tapasztalatairól, arról, hogy gyermekként belső ritmusa és gondolatai nem ugyanabban az irányban haladtak, mint az iskolai képzés. Szól a gyermekről, aki rejtegette személyiségét, és aki olyanná kívánt válni, mint a többiek, majd arról az emberről, aki felismerte saját potenciálját és megszabadult környezete elvárásaitól, elfogadta saját sokféleségét és ebben felfedezte kimeríthetetlen ajándékát.

Cikkszám: 2708 Kategória: Szerző: Marko Ferek

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A könyv a szerző előadásain alapul. Összegyűjtötte ötleteit és gondolatait a diagnosztikáról, a gyógyításról, valamint kihangsúlyozza az önbizalom fontosságát, amely nélkülözhetetlen az ADHD-val diagnosztizált gyermekek számára. Megválaszolja a kérdést, kik azok a hiperaktív álmodozók, hogyan fonódik össze a képzelet, emóció, és a felfedező szellem a figyelmetlenséggel, hiperaktivitással és impulzivitással. Őszintén beszél Marko felnőtté válásának tapasztalatairól, arról, hogy gyermekként belső ritmusa és gondolatai nem ugyanabban az irányban haladtak, mint az iskolai képzés. Szól a gyermekről, aki rejtegette személyiségét, és aki olyanná kívánt válni, mint a többiek, majd arról az emberről, aki felismerte saját potenciálját és megszabadult környezete elvárásaitól, elfogadta saját sokféleségét és ebben felfedezte kimeríthetetlen ajándékát. Az utolsó rész a társadalmat, az oktatást vizsgálja, a sikeres és modern társadalom alapját pedig abban látja, hogy a társadalom elfogadja és használja az egyén sokféleségét. Ha bekukkantunk a hiperaktív álmodozók világába, látni fogjuk a játékosságot és kreativitást, az érzelmeket és határozottságot, olyan embereket, akik másságukkal és világlátásukkal valami újat kínálna

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Marko Ferek