Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
Főoldal>Balkezes gyermekek számára, Diszlexia-diszgráfia-diszkalkulia-tanulási zavar - gyakorló>Jobb és balkezes – Betű és szám gyakorlófüzet 1. osztályosok részére

Jobb és balkezes – Betű és szám gyakorlófüzet 1. osztályosok részére

1700 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A füzet elsõ része az íráselemeket dolgozza fel. Konkrét tárgyi alakfelfogásból kiindulva ismerkednek a tanulók a betûelemekkel, majd átrajzolásos feladatok segítik absztrakt gondolkodásuk fejlõdését, miközben a tárgy alakja jellé lesz. A vonalrendszerben jelenik meg az íráselem jobb oldali elõírása, mely lehetõvé teszi, hogy a gyermek lássa azt, amit írnia kell. A füzet második és harmadik része az írott kis- illetve nagybetûket foglalja magába. A negyedik rész a számokat tartalmazza 10-ig.

Cikkszám: 393 Kategóriák: , Szerző: Gabosné Balogh Judit

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A jobb- és balkezes gyakorlófüzet tanórai használatra készült, de elsõ osztályok fejlesztõ foglalkozásain, a felzárkóztató foglalkozásokon, a diszlexiás gyermekeknél, jobbkezes tanulóknál és a kisegítõ iskolások fejlesztésénél is alkalmazható. A füzet elsõ része az íráselemeket dolgozza fel. Konkrét tárgyi alakfelfogásból kiindulva ismerkednek a tanulók a betûelemekkel, majd átrajzolásos feladatok segítik absztrakt gondolkodásuk fejlõdését, miközben a tárgy alakja jellé lesz. A vonalrendszerben jelenik meg az íráselem jobb oldali elõírása, mely lehetõvé teszi, hogy a gyermek lássa azt, amit írnia kell. A füzet második és harmadik része az írott kis- illetve nagybetûket foglalja magába. A negyedik rész a számokat tartalmazza 10-ig. A munkafüzet bármelyik olvasás írástanítási programhoz alkalmazható.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Gabosné Balogh Judit