Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
Főoldal>Diszlexia-diszgráfia-diszkalkulia-tanulási zavar - gyakorló, Gyakorló kiadványok - diákoknak>Hónapról hónapra, nyelvi ismeretek 2.oszt. – Meixner-módszerű anyanyelv munkafüzet

Hónapról hónapra, nyelvi ismeretek 2.oszt. – Meixner-módszerű anyanyelv munkafüzet

1675 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A munkafüzetben a helyesírás és a nyelvtan lapjaival ismerkedhetnek meg a kisdiákok. Az első félévben a hangokkal, betűkkel foglalkozunk. Megfigyeljük a hangok időtartamát, ennek jelölését. Megismerkedünk az ABC-vel és a szótárak használatával. A második félévben a szavakkal, mondatokkal foglalkozunk. Gyakoroljuk a szótagolást. Megfigyeljük a szavak különböző jelentését, hosszasan ismerkedünk a különböző toldalékokkal. Megismerkedünk a kijelentő és kérdő mondatokkal.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A munkafüzetben a helyesírás és a nyelvtan lapjaival ismerkedhetnek meg a kisdiákok. Az első félévben a hangokkal, betűkkel foglalkozunk. Megfigyeljük a hangok időtartamát, ennek jelölését. Megismerkedünk az ABC-vel és a szótárak használatával. A második félévben a szavakkal, mondatokkal foglalkozunk. Gyakoroljuk a szótagolást. Megfigyeljük a szavak különböző jelentését, hosszasan ismerkedünk a különböző toldalékokkal. Megismerkedünk a kijelentő és kérdő mondatokkal. A munkafüzet fejleszti a szükséges készségeket, érdekes, változatos feladatokat biztosít, a gyerekek játszva, sokat tevékenykedve tanulhatnak.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Adorján Katalin