100 rejtvény Az abc és a világ (Kód: )

100 rejtvény Az abc és a világ
A dobozban található készségfejlesztő lapokon a gyerekek a betűkkel és a környező világunkkal ismerkedhetnek meg. Mindegyik lapon más-más izgalmas feladvány található: labirintus, különbségkereső, rejtett képek, kakukktojás, és sok más egyéb fejtörő. Játékos formában ismerkednek meg a számokkal és a természettel, fejleszti a megfigyelőképességet és a logikát, akár egymás után többször is játszhat vele, több gyerek is használhatja, hiszen a megoldások letörölhetőek, összesen 100 feladat található 50 lapon.

Ár: 2 990 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Mennyiség:  dbAjánlott / kapcsolódó termékek
Ajánlott életkor: 4 – 99 éves korig.
Játékosok száma: 2 – 4, (vagy több) játékos részére.
Tartalom: 40 kártyalap.
A játék célja: Minden lapot meg kell nyerni.
2 650 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát
Izgalmas fejtörők kicsiknek és nagyoknak. A 4 füzetből álló sorozat komplexen fejleszti a gyerekek összes képességét, miközben remek szórakozást nyújt. Az egy nagy képbe rejtett kisképek megtalálása kitartó figyelmet, precizitást és pontos észlelést igényel. A színezés pedig a gyerekek esztétikai érzékét és kézügyességét erősíti. Egyszerre készségfejlesztő és szórakoztató, több mint 350 kiszínezhető képet tartalmaz.
870 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
A Tipover nagyon jól megdolgoztatja az emberek elméjét. A lényeg, hogy el kell jutni a kis akrobatával a piros ládáig úgy, hogy csak a feldöntött ládákon közlekedhet a figura. A ládákat 40 változatban lehet a pályára tenni. 8-99 éves kor között.
5 990 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát
A dobozban található készségfejlesztő lapokon a gyerekek a számok és a természet világával ismerkedhetnek meg. Mindegyik lapon más-más izgalmas feladvány található: labirintus, különbségkereső, rejtett képek, és sok más egyéb fejtörő. Játékos formában ismerkednek meg a számokkal és a természettel, fejleszti a megfigyelőképességet és a logikát, akár egymás után többször is játszhat vele, több gyerek is használhatja, hiszen a megoldások letörölhetőek, összesen 100 feladat található 50 lapon.
2 990 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH