A Taigetosz árnyékában - Siketek és nagyothallók képes története (Kód: )

New
A Taigetosz árnyékában - Siketek és nagyothallók képes története

Az album a hallássérültek képes történetét mutatja be, mellyel szeretnék ráébreszteni a mai kor emberét világunk sokszínűségére, a Magyarországon minden tizedik embert érintő láthatatlan fogyatékosság elfogadására.


Ár: 3 800 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Mennyiség:  dbAjánlott / kapcsolódó termékek
"Igaz történet egy súlyosan hallássérült kisfiúról, a csendből a hangok felé vezető úton. Az első olyan mesekönyv kisgyerekek számára, melyben egy hallássérült kisfiú útját mutatjuk be a hallás felé vezető úton. "
1 500 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
A siketeken kívül alig valaki tudja, hogy Magyarország második legnagyobb nyelvi kisebbsége a jelnyelven beszélők közössége. Rajtunk kívül alig valaki gondol ma még arra, hogy pár éven belül mekkora változások kell történjenek végre a siketek oktatásában. Rajtatok kívül senki nem fogja megalapozni azt a jövőt, amiben anyanyelven tanulhatnak a siket gyerekek. Nagy felelősség ez, és nagy lehetőség is.
2 620 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Küldetésemnek éreztem, hogy sorstársaimmal együtt csokorba gyűjtsem a nehézségeinket, az egymás adott tanácsokat, biztatásokat, és elérhetővé tegyem mindenki számára. Mi, nagyothallók szólunk hozzád. Rengeteg színes, megható, keserédes, humoros történeten keresztül szeretném bemutatni neked az életünket, érzéseinket, a gondolatainkat.
1 500 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH