A nyelvlökéses nyelés (Vassné Kovács Emőke - Rehák Gizella - Vizkelety Tamás) (Kód: )

a-nyelvlokeses-nyeles

A tankönyv tartalma témájánál fogva első pillanatra eléggé körülhatároltnak tűnik. Reméljük, a mélyebb megismerés eredményeként logopédusaik örömmel fedezik fel, hogy a tankönyv szemlélete, valamint a hazai gyakorlat számára ismeretlen ajak- és nyelvgyakorlatok a pöszeség korrekciójában szélesen alkalmazhatók.

Az első, nagy sikerű kötet bővített, második kiadását forgathatják haszonnal a szakemberek.


Ár: 2 730 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Mennyiség:  dbAjánlott / kapcsolódó termékek
A bevezető elméleti rész a logopédiai szemlélet formálását, a terápia megalapozását célozza. A tünetleírások a kötelezően megjelenőket (pszichés jellemzők, a beszéd jellegzetességei és egyéb tünetek) veszi alapul, amit a fakultatívak különböző, sokszínű típusok széles skálájává alakítanak. A terápia rész az életkort figyelembe véve széles körű, a megelőzéstől a felnőttkori módszerek különböző változatáig terjed. Óvodáskorú hadaró-dadogó kezelésére is lehetőséget kínál a kötet.
1 720 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Kézikönyv és munkafüzet együtt. A szerző a dadogás testi kiváltó okának felfedezését követően kidolgozta gyakorlati terápiáját. A Dr. Schwartz technikájával kezelt dadogók száma 14000-re tehető, a terápiát végigcsinálók mintegy 90%-ának a beszéde tartósan és jelentősen javult. Ma több száz logopédus kezel sikerrel dadogókat a passzív levegőkiengedés technikával.
4 900 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
A szerző könyvében a beszédtechnika elemeinek gyakorlásához állított össze nagyobb mennyiségű gyakorlóanyagot. ...Alapvető elvárás az érthető beszéd, a tiszta artikuláció, a jó légzéstechnika, a megfelelő beszédtempó, a választékos, bő szókincs, a megnyerő stílus. Mindenki számára fontos, hogy könnyen megtalálja a hangot beszédpartnerével, a hallgatósággal, ráérezzen hogyan tudja mondanivalóját hatékonyan tolmácsolni, és beszéde bátor, magabiztos fellépésre utaljon, önbizalmat sugározzon. A szerző a kötetet kommunikációs trénereknek, pedagógusoknak, logopédus kollégáknak és beszédtechnikát tanulóknak egyaránt ajánlja.
2 600 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH