Szent-Andrássy Réka : A tartáshibák lehetséges korrekciója nagylabdával (Kód: )

New
Szent-Andrássy Réka : A tartáshibák lehetséges korrekciója nagylabdával

Kiemelt ajánlatunk keretében most 1500 Ft helyett 1200 Ft.
A módszertani füzet további segítséget nyújt a nagylabdák szerelmeseinek.
A tartalomból:
- A gerincről általában
- A tartáshibákról részletesen
- Ami a nagylabdáról tudni érdemes
- Tartásjavító gyakorlatok nagylabdával

"...Abban a szerencsében volt részem, hogy Réka életútját végigkísérhettem egészen a fogantatásától fogva... a mozgás, a játék, a sport mindig is lételeme volt. A nagylabdák mindig is közel álltak Réka szívéhez, kisgyermekként hamar megismerkedett velük. Volt lehetősége és alkalma megtapasztalni azok sokrétű felhasználását...
Szeretettel ajánlom ezt a módszertani füzetet a gyakorló pedagógusoknak."
Pektor Gabriella


Régi ár 1 500 Ft
Ár: 1 200 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Mennyiség:  dbAjánlott / kapcsolódó termékek
A könyv megírásakor ismét arra törekedtem, hogy a fejlesztésnek ne legyen akadálya sem a pénz és időhiány, sem a térszűke. A mozgásos játékokat, feladatokat természetesen egészen kicsi kortól kell végezni, de ebben a könyvben mi most elsősorban az iskolát előkészítő óvodai fejlesztésre és főként az általános iskola bevezető szakaszára koncentráltunk. A könyvben szereplő feladatokat nagyon jól lehet használni a tanórákon, a szünetekben, a napközis foglalkozásokon és az otthon melegében is. "Minden szülő arra vágyik, hogy gyermekéből boldog, sikeres felnőtt váljék. Van ennek valami titka? A mozgás, a játék a kisgyermek lételeme, a szinte szüntelen tevékenység kihat fejlődésük minden területére, a mozgáson keresztül fedezik fel és ismerik meg a világot. Ezt a felfedező tevékenységet fontos, hogy minden életkori szakaszban biztosítsuk a gyermeknek akár az otthon melegében, akár a bölcsőde és az óvoda közegében, s annak sincsen akadálya, hogy az örömteli gyermekévek az iskoláskorban is folytatódjanak. A könyv az élményteli, játékos mozgáshoz, a mozgással való fejlesztéshez kíván segítséget nyújtani az óvodapedagógusok, tanítók mellett a szülőknek is."
3 480 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Kiemelt ajánlatunk keretében 1995 Ft helyett 1600 Ft. Gergely Ildikó TÓK mestertanár, akinek életeleme a mozgás és a tanítás. Folyamatosan újabb és újabb játékötletekre ébred, s a szükséges fejlesztő hatások elérése érdekében újra szabályokat változtat a játékokban és így újabb izgalmas játékok születnek. Ezeket a játékokat a gyerekek nagyon-nagyon szeretik, és alig várják, hogy játszhassák azokat. A kötet több mint 120 -féle különböző futójátékot tartalmaz. A részletes játékleírások mellet megtalálhatók a játékok fejlesztő hatásai is, választ kapunk a Mit? Miért? és Hogyan? kérdésekre. Óvodapedagógusok és tanítók figyelmébe ajánljuk, de szabadtéri gyermekrendezvényeken, zsúrokon szülők is meríthetnek belőle izgalmas ötleteket. Folyamatosan újabb és újabb játékötletekre ébredek. A szükséges fejlesztő hatások elérése érdekében újra szabályokat változtatok, és így újabb játékokat kapok. Az itt bemutatott csak futójátékok talán újszerű módon történő csoportosítása segít rendszerezni azt a temérdek játékot, amit eddig összegyűjtöttem. A játékötletek adásán túl, célom, hogy maga is „játékgyárossá” váljon.
1 600 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH