Nagymozgásos játékok

A mozgás és a játék öröme

Rendezés: orderby Kijelző:
Gyártó: Ár: -tól -ig Ft Szűrő törlése
A folyó szinte végtelen alakzatot képes felvenni, így az egyensúlyozást soha nem lehet megunni. Az építőelemek olyan méretűek, hogy a kisgyermekek is megépíthessék saját folyójukat.
16 500 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

Ezek a puha műanyagból készült színes karikák rengeteg lehetőséget kínálnak mozgásfejlesztésre játékos formában. Lépdelj a gyűrűkön lábujjhegyen, egyensúlyozd a gyűrűt a fejeden, dobd rá a pajtásod karjára, forgasd a kezeden vagy lábadon… A lehetőségeknek csak a fantázia szab határt. Átmérő 16,4 cm, vastagság 1,2 cm.
4 300 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

5 dombtető különböző magasságban. A távolságok helyes megbecslését, az egyensúlyérzéket fejlesztik.
32 500 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

Félgömb lépegető (pár) - Nagymozgásos fejlesztő eszköz. Átmérő 15 cm, magasság 7 cm.
4 400 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

75 cm-es átmérőjű, kék sportlabda. A fitnesz labdával külön aerobic gyakorlatokat is lehet végezni, de ülőalkalmatosságnak is ideális.
2 690 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

A folyó szinte végtelen alakzatot képes felvenni, így az egyensúlyozást soha nem lehet megunni. Az építőelemek olyan méretűek, hogy a kisgyermekek is megépíthessék saját folyójukat. Csúszásgátló gumiperemmel védett. Hossz 35,5 cm, szélesség 11,5 cm, magasság 4,5 cm.
16 200 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

Kiemelt ajánlatunk keretében 1995 Ft helyett 1600 Ft. Gergely Ildikó TÓK mestertanár, akinek életeleme a mozgás és a tanítás. Folyamatosan újabb és újabb játékötletekre ébred, s a szükséges fejlesztő hatások elérése érdekében újra szabályokat változtat a játékokban és így újabb izgalmas játékok születnek. Ezeket a játékokat a gyerekek nagyon-nagyon szeretik, és alig várják, hogy játszhassák azokat. A kötet több mint 120 -féle különböző futójátékot tartalmaz. A részletes játékleírások mellet megtalálhatók a játékok fejlesztő hatásai is, választ kapunk a Mit? Miért? és Hogyan? kérdésekre. Óvodapedagógusok és tanítók figyelmébe ajánljuk, de szabadtéri gyermekrendezvényeken, zsúrokon szülők is meríthetnek belőle izgalmas ötleteket. Folyamatosan újabb és újabb játékötletekre ébredek. A szükséges fejlesztő hatások elérése érdekében újra szabályokat változtatok, és így újabb játékokat kapok. Az itt bemutatott csak futójátékok talán újszerű módon történő csoportosítása segít rendszerezni azt a temérdek játékot, amit eddig összegyűjtöttem. A játékötletek adásán túl, célom, hogy maga is „játékgyárossá” váljon.
1 600 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

Koordinációt, összehangolt mozgást fejlesztő eszköz.
8 100 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

Gumiból készült, sárga ugrálólabda. Csak kapaszkodj a szarvaiba, és már ugrándozhatsz is fel-alá! Átmérő: 45-50 cm. 3-5 éves kor.
2 690 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

A tartáshibák jellemzőit tartalmazó elméleti részt gazdag gyakorlati példatár követi. A nagylabdával végzett tartásjavító gyakorlatok jótékony hatást gyakorolnak a lapos hát, a domború hát, a nyerges hát korrekciójára, valamint a tartási gyengeségre és a hanyag tartásra. Ajánljuk gyógytornászok, testnevelő tanárok, pedagógusok és szülők részére egyaránt. A gyakorlatok otthon is végezhetők, felnőttek és szülői felügyelet mellett gyermekek is eredményesen végezhetik.
1 500 Ft
1 200 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH