Logico Piccolo - Geometria 2. - Ismeretek 1-2. osztály (Kód: )

logico-piccolo-geometria-2-iskolakezdes-1-2-osztaly

A Geometria Piccolo kártyák nagyszerűen egészítik ki az első-második osztályos tananyagot.
A gyerekek önállóan gyakorolhatják az alakzatok felismerését, pozíciójukat, összetevőiket. Fejlődik a koncentrációs készségük, a fejben számolós feladatoknál a számolási készségük, és ahol a geometriai megoldást fejben kell elképzelni, a síkbeli- és térbeli tájékozódásuk is.

A Geometria 2. feladatkártya-csomag az alábbi témákat dolgozza fel: sík- és térbeli elhelyezkedés felismerése, síkidomok
összeillesztése, tükrözés, szimmetria.

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.


Ár: 1 550 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Mennyiség:  dbAjánlott / kapcsolódó termékek
A húszas számkör 1. rész csomagja sokfajta feladattal segíti az alapvető számfogalom és számolási készség kialakítását. A számolás alapja, hogy a gyerekek biztosan felismerjék számsorokat, a számszomszédokat, a kisebb/nagyobb relációkat. A számlálás és a csoportosítás gyakorlása segíti később az alapműveletek használatát.
1 550 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
A húszas számkör 2. rész csomagja sokfajta feladattal segíti az alapvető számfogalom és számolási készség kialakítását. Ehhez elengedhetetlen, hogy a gyerekek biztosan el tudják helyezni a számokat a számegyenesen, különbséget tudjanak tenni a páros és páratlan számok között. A duplázás és a felezés valamint a számok bontásának gyakorlása elősegíti az alapműveletek használatát.
1 550 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
A Quoridor Classic szintén fából készült gyerekváltozata maga is több gyerekjáték-díj nyertese bájos szürke egerekkel, színes sajtokkal és megkerülendő akadályokkal. A játékosok megpróbálják minél fürgébben átjuttatni az egerüket a tábla másik oldalán várakozó sajtokhoz. A szabályok egyszerűek, a fordulók gyorsak, a váratlan fordulatok garantálják az izgalmat az egész családnak. Logika, kombináció, taktika.
8 590 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát
LOGICO Piccolo Szövegértés című sorozatát a 7-9 éves kisiskolások olvasási készségének fejlesztésére dolgoztuk ki.
1 800 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
A LOGICO Piccolo Szövegértés című sorozatát a 7-9 éves kisiskolások olvasási készségének fejlesztésére dolgoztuk ki. Fejleszti: az olvasási képességet, a szövegértést, a figyelmet, az egyéni tanulási képességet.
1 550 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
5 különböző játék egy dobozban! Pörgős, szórakoztató gondolkodási és észlelési képességet fejlesztő játék, melyben relációkat és azonosságokat kell felfedezni az 55 kerek lapon, melyek telis-tele vannak változatos, motiváló képekkel.
3 990 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH