Logico Piccolo - Erdők, szántóföldek és kertek növényei - Ismeretek 1-2. osztály (Kód: )

erdok-szantofoldek-es-kertek-logico-piccolo

Az Ismeretek 2-3. osztály című Piccolo sorozat tárgyi alapismereteket segíti elsajátítani a környezetismeret, az élővilág és a földrajz terén.

Erdők, szántóföldek és kertek növényei feladatkártyacsomaggal a gyerekek megismerkedhetnek a lombos- és tűlevelű fákkal, az erdő védelmével, az egykori és mai földműveléssel, kerti növényekkel, zöldségekkel, kerti munkákkal, szerszámokkal.

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.


Ár: 1 550 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Mennyiség:  dbAjánlott / kapcsolódó termékek
LOGICO Piccolo Szövegértés című sorozatát a 7-9 éves kisiskolások olvasási készségének fejlesztésére dolgoztuk ki.
1 800 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Melyik a jobb és melyik a bal kezed? A villámgyors reakció, kéz- és szem koordináció játékos kihívása ez! Amikor valaki azt mondja, hogy jobb kéz, citrom, akkor tedd a kezed villám gyorsan a sárga kártyára! Koncentrálj és csapj le gyorsan a színekre!
2 590 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát
A Betűfogócska sorozathoz tartozó Tedd ábécérendbe! csomag az 1-2 osztályosoknak ad módot játékos gyakorlásra: ABC szerinti rendezés első és második betű alapján, hiányzó betűk, állatok listázása, nevek listázása, hol keressem?
1 550 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
A tárgyi alapismereteket segíti elsajátítani a környezetismeret, az élővilág és a földrajz terén. A Házi-, hobbi- és vadon élő állatok feladatcsomag háromszor 10 állat szakszerű ábráját, megnevezését tartalmazza, valamint ismereteket ezek táplálkozásáról, életmódjáról, élőhelyéről. Képek és szavak párosítása, mondatok kiegészítése a képek alapján, szövegértési és értelmezési feladatok segítik a tanultak elmélyítését.
1 550 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH