Első gépi írás könyvem ( Kékesiné Janó Rozália ) (Kód: )

Első gépi írás könyvem ( Kékesiné Janó Rozália )

Ezúton ajánljuk hiánypótló kiadványainkat, amelyek a gépi írás tantárgy tanítását segítik mozgássérült tanulók számára. 

Az első és második gépi írás könyv a számítógép sérülés specifikus használatában nyújt segítséget, a tanulók életkori sajátosságaihoz igazodó gyakorló anyagokon keresztül.

A leckék előtt fel van tüntetve a hatféle írásmód, amely a gyermekek diagnózisához, illetve mozgásállapotához igazodott. 

Az „Első gépi írás könyvem” 55 tananyaga tartalmazza a billentyűzet összes betűjét, helyesírási- és figyelemfejlesztő gyakorlatokat, idegen szavakat, mondatgyakorlatokat, valamint az előző leckék gyakorló anyagát, az öt-, illetve tízperces teljesítményméréseket. 

A „Második gépi írás könyvem” 68 leckéje címszavakban: az írásjelek, az arab és a római számok, mozaikszók, a keltezés, a postai nyomtatványok kitöltése, a levelezés története, latin bölcseletek, készségfejlesztő gyakorlatok, folyamatos teljesítménymérések.

A „Tanári segédlet a gépi írás könyvek használatához” című kiadványban az első és második gépi írás könyv tananyagának feldolgozásához, időbeni ütemezéséhez nyújt segítséget..


Ár: 3 990 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Mennyiség:  dbAjánlott / kapcsolódó termékek
Ezúton ajánljuk hiánypótló kiadványainkat, amelyek a gépi írás tantárgy tanítását segítik mozgássérült tanulók számára. Az első és második gépi írás könyv a számítógép sérülés specifikus használatában nyújt segítséget, a tanulók életkori sajátosságaihoz igazodó gyakorló anyagokon keresztül.
3 990 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
A „Tanári segédlet a gépi írás könyvek használatához” című kiadványban az első és második gépi írás könyv tananyagának feldolgozásához, időbeni ütemezéséhez nyújt segítséget. A kötetek a gépi írás tantárgy tanítását segítik mozgássérült tanulók számára. Az első és második gépi írás könyv a számítógép sérülés specifikus használatában nyújt segítséget, a tanulók életkori sajátosságaihoz igazodó gyakorló anyagokon keresztül.
1 325 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH