Dr. Marshall B. Rosenberg: Így is lehet nevelni és tanítani - Erőszakmentes kommunikáció az iskolában és otthon (Kód: )

Dr. Marshall B. Rosenberg: Így is lehet nevelni és tanítani - Erőszakmentes kommunikáció az iskolában és otthon

Ez a könyv bevált módszereket kínál a tanároknak és olyan osztálylégkör megteremtéséhez, amelyben a diákok a szó legteljesebb értelmében fejlődhetnek. Dr.Thomas Gordon. A könyv gyakorlati módszerekkel ismertet meg: Hogyan kelthető fel a diák érdeklődése, növelhető a teljesítménye, javítható az emlékezőtehetsége? Miként teremthető meg a biztonságos és támogató tanulási és munkalégkör? Hogan fejleszthető az érzelmi intelligencia, és hogyan teremthetők meg a tiszteletteljes, együttérzésen alapuló társas kapcsolatok, miként oldhatók meg a konfliktushelyzetek, előzhető vagy szelidíthető meg az agresszivitás? Hogyan fedezheti fel újra a tanár az érdeklődő diákok tanításából fakadó örömet?


Ár: 1 650 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Mennyiség:  dbAjánlott / kapcsolódó termékek
Mit tanulhatunk meg a könyvből? A lehetséges konfliktushelyzetek békés párbeszéddé alakítását. Szakítást a dühbe és depresszióba torkolló gondolkodásmóddal. Olyan kifejezésmódot, amely segít elkerülni az ellenségeskedést. Az empátia gyógyító erejét felhasználva együtérzéssel kommunikálni. Minden megnyilvánulásban meghallani a "köszönöm" és "kérem" szavakat. Teljesebbé tenni az életet magunk és mások számára.
2 600 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Ez a könyv lelki útikalauz. Lámpása bevilágítja azokat a lelki tájakat, amelyeket alig, vagy nem is ismerünk. Úti célja az önismeret. Mindnyájan lelki egyensúlyra, sikerekre, békére, örömökre vágyunk, de nem tudjuk, hogyan érjük mindezt el. A könyv minden sora vezet, tanít, önmagunkról szól, lelkivilágunkról, a fejlődésünk rejtelmeiről, törvényeiről. Hogyan lehetünk minden nehézség és akadály ellenére győztesek az életküzdelemben? Miből meríthetünk életkedvet, életerőt és bátorságot a megküzdési erőfeszítésekhez? Konfliktusaink közepette vajon hogyan válhatunk győztessé akképp, hogy az ellenfelet is méltó küzdőpartnernek tekintjük, tiszteljük? A szellemi utazás végcélja annak megismerése, miként vállalhatunk felelősséget az ön- és társismereti tudás hatalmával annak az Univerzumnak a védelméért, amelynek lakói, haszonélvezői, fogyasztói vagyunk, noha – ha akarjuk – lelkierőink felismerésével és működtetésével építő, bel- és külvilágot megtartó erőkké is válhatunk.
3 150 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Könyvünket a Marshall B. Rosenberg által kifejlesztett Együttműködő, Erőszakmentes Kommunikáció (EMK) ihlette. Támogatást kívánunk nyújtani azoknak, akik szeretnék megismerni az EMK szemléletét és gyakorlati eszközeit, hogy lépésről-lépésre elsajátítva, mindennapi életükben alkalmazhassák azt. AZ EMK - A KAPCSOLATTEREMTÉS ÚJ ÚTJA Az "Útikalauz" az EMK fókuszából szemléli az emberi tudatosságot és a kapcsolatokat. Új alapokra helyezi a kapcsolatteremtést, hiszen kérdésfelvetése nem az, hogy "kinek van igaza", hanem, hogy szeretnénk-e mindkét fél számára biztosítani az emberi méltóságot, és az önmagával, illetve egymással való összekapcsolódás lehetőségét. Az EMK eszköztárat kínál arra, hogy segítségével kilépjük a konfliktusmegoldás megszokott kereteiből, és kreatív módon, új szintre emeljük kapcsolatainkat.
3 150 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH