A járatlan út - A szeretet és a szellemi fejlődés új pszichológiája (Peck) (Kód: )

A járatlan út - A szeretet és a szellemi fejlődés új pszichológiája (Peck)

Az élet nehéz: a gondokkal szembenézni és azokat megoldani fájdalommal jár. Mégis, épp felismerésük és megoldásuk folyamatában rejlik az élet értelme. Ám emberi gyarlóság, hogy problémáink megoldását halogassuk, vagy ne vegyünk tudomást létezésükről. Az amerikai pszichiáter. dr Peck segít, hogy megértsük a szenvedés szükségszerűségét, megismerjük értékét és elfogadjuk a problémák megoldásával járó fájdalmat. Így érhetjük csak el a lelki egészség és a szellemi érettség magas fokát.


Régi ár 2 900 Ft
Ár: 2 610 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Mennyiség:  dbAjánlott / kapcsolódó termékek
Ez a könyv bevált módszereket kínál a tanároknak és olyan osztálylégkör megteremtéséhez, amelyben a diákok a szó legteljesebb értelmében fejlődhetnek. Dr.Thomas Gordon. A könyv gyakorlati módszerekkel ismertet meg: Hogyan kelthető fel a diák érdeklődése, növelhető a teljesítménye, javítható az emlékezőtehetsége? Miként teremthető meg a biztonságos és támogató tanulási és munkalégkör? Hogan fejleszthető az érzelmi intelligencia, és hogyan teremthetők meg a tiszteletteljes, együttérzésen alapuló társas kapcsolatok, miként oldhatók meg a konfliktushelyzetek, előzhető vagy szelidíthatő meg az agresszivitás? Hogyan fedezheti fel újra a tanár az érdeklődő diákok tanításából fakadó örömet?
1 650 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Dr. Máté Gábor és a Gordon Neufeld pszichiáter egyesült erővel elemzik korunk egyik legégetőbb problémáját: a kortársak egyre inkább átveszik a szülők szerepét gyermekeink életében. A gyerekek társaiktól tanulják meg, mi a jó és mi a rossz, milyenek legyenek, hogyan viselkedjenek, ez azonban aláássa a családokat, megmérgezi az iskola levegőjét, agresszivitással és korai szexualitással teli ifjúsághoz, a kamaszbandák, az iskolai lövöldözések, a kamaszkori öngyilkosságok számának emelkedéséhez vezet. Ne hagyjuk! A család ereje visszahelyezi jogaiba a szülőt, az elméleti háttér megismertetésén túl pedig tanácsokkal szolgál, hogy visszataláljunk ősi szerepünkbe. Segít, hogy gyermekeinknek irányt mutassunk, hogy megtapasztalhassák a család erejét.
3 990 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Könyvünket a Marshall B. Rosenberg által kifejlesztett Együttműködő, Erőszakmentes Kommunikáció (EMK) ihlette. Támogatást kívánunk nyújtani azoknak, akik szeretnék megismerni az EMK szemléletét és gyakorlati eszközeit, hogy lépésről-lépésre elsajátítva, mindennapi életükben alkalmazhassák azt. AZ EMK - A KAPCSOLATTEREMTÉS ÚJ ÚTJA Az "Útikalauz" az EMK fókuszából szemléli az emberi tudatosságot és a kapcsolatokat. Új alapokra helyezi a kapcsolatteremtést, hiszen kérdésfelvetése nem az, hogy "kinek van igaza", hanem, hogy szeretnénk-e mindkét fél számára biztosítani az emberi méltóságot, és az önmagával, illetve egymással való összekapcsolódás lehetőségét. Az EMK eszköztárat kínál arra, hogy segítségével kilépjük a konfliktusmegoldás megszokott kereteiből, és kreatív módon, új szintre emeljük kapcsolatainkat.
3 150 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Gottlieb arra buzdít bennünket, hogy fogadjuk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, próbáljunk megbékélni helyzetünkkel és lehetőségeinkkel, ne a holnaptól, ne mástól, ne a változástól várjuk, hogy nekünk könnyebb legyen. A változás érdekében ne tegyünk semmit, mert éppen a semmittevés változtat majd meg bennünket.
2 500 Ft
2 250 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH