Kommunikáció

Rendezés: orderby Kijelző:
Gyártó: Ár: -tól -ig Ft Szűrő törlése
Az élet nehéz: a gondokkal szembenézni és azokat megoldani fájdalommal jár. Mégis, épp felismerésük és megoldásuk folyamatában rejlik az élet értelme. Ám emberi gyarlóság, hogy problémáink megoldását halogassuk, vagy ne vegyünk tudomást létezésükről. Az amerikai pszichiáter. dr Peck segít, hogy megértsük a szenvedés szükségszerűségét, megismerjük értékét és elfogadjuk a problémák megoldásával járó fájdalmat. Így érhetjük csak el a lelki egészség és a szellemi érettség magas fokát.
2 900 Ft
2 610 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

Ez a kötet éppen arről szól, hogy miként kezeljük életünk kikerülhetetlen konfliktusait, hogy azok ne robbantsák szét kapcsolatainkat, hanem épülhessünk, erősödhessünk általuk – külön-külön és együtt is? Minden egyes konfliktus lehetőség arra, hogy átmenetileg vagy akár végleg eltávolodjunk egymástól – ám fejlett empátiás készséggel és megfelelő kommunikációval egészen más eredményre is juthatunk. Ráadásul így nemcsak a kapcsolat, de a vitás helyzet kimenetele is jóval kedvezőbb lehet. Érdemes megtanulni ennek a mikéntjét, mert e képesség sokszorosan meghálálja az elsajátítására fordított erőfeszítéseket.
1 990 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

A Csend című kötet bemutatja, miben különbözik egymástól az introvertáltak és az extrovertáltak agyműködése, személyisége, munkastílusa és társas viselkedése, a párkapcsolatoktól a szülő-gyermek viszonyig. Körüljárja, milyen területeken teljesítenek jobban az introvertált emberek, lehetnek-e jó üzleti vezetők, és lerombol néhány közkedvelt extrovertált mítoszt, mint a brainstorming és a csapatmunka eredményességébe vetett feltétlen hit. Ideje, hogy felismerjük - nem csak a harsányságban van érték, hanem a csendben is.
3 490 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

Minden várandós anyuka kacsolatba szeretne kerülni magzatával. Minden nő megtanulhatja, hogyan fejtheti meg magzatának viselkedését. Csak segíteni kell, hogy gyermeke jeleit helyesen értelmezze. Majd megtapasztalja, melyik zenét hallgatja kicsinye a legszívesebben, mire reagál ijedtséggel vagy barátságosan, és hogy a pici odasimul a hasfalhoz, ha az anyuka a pocakját simogatja. Még mielőtt először megpillantaná és megérintené gyermekét, már kialakíthat vele gyengéd kapcsolatot. Lelje Ön is örömét a kilenc hónap alatt agyermekével folytatott beszélgetésben.
1 850 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

E könyv feladatai olyan alapvető képességek fejlesztését tűzték ki célul, mint a gondolkodás és a logika, a memória és az emlékezőképesség, a figyelem és a koncentrálóképesség, a kommunikáció és a szókincs. Továbbá egyszerű feladatokon keresztül lehetővé teszi olyan ismeretek gyakorlását és mérését, mint a szám- és betűfelismerés.
1 750 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

A Humoros tréninggyakorlatok nagykönyve 50 egyedülálló, helyzetgyakorlatot mutat be, amelyek emlékezetre méltó tudásanyaggal szolgálnak számos, a vezetői készségektől, a változás és az érzelmi intelligencián át a nehéz emberek kezeléséig terjedő témakörben. A könyvet vicces előadásmódra vonatkozó tippek fűszerezik, ami még tovább fokozza az anyag kényelmes feldolgozhatóságát.
6 950 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

Mit tanulhatunk meg a könyvből? A lehetséges konfliktushelyzetek békés párbeszéddé alakítását. Szakítást a dühbe és depresszióba torkolló gondolkodásmóddal. Olyan kifejezésmódot, amely segít elkerülni az ellenségeskedést. Az empátia gyógyító erejét felhasználva együtérzéssel kommunikálni. Minden megnyilvánulásban meghallani a "köszönöm" és "kérem" szavakat. Teljesebbé tenni az életet magunk és mások számára.
2 600 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

Ez a könyv bevált módszereket kínál a tanároknak és olyan osztálylégkör megteremtéséhez, amelyben a diákok a szó legteljesebb értelmében fejlődhetnek. Dr.Thomas Gordon. A könyv gyakorlati módszerekkel ismertet meg: Hogyan kelthető fel a diák érdeklődése, növelhető a teljesítménye, javítható az emlékezőtehetsége? Miként teremthető meg a biztonságos és támogató tanulási és munkalégkör? Hogan fejleszthető az érzelmi intelligencia, és hogyan teremthetők meg a tiszteletteljes, együttérzésen alapuló társas kapcsolatok, miként oldhatók meg a konfliktushelyzetek, előzhető vagy szelidíthatő meg az agresszivitás? Hogyan fedezheti fel újra a tanár az érdeklődő diákok tanításából fakadó örömet?
1 650 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

Ezúton ajánljuk hiánypótló kiadványainkat, amelyek a gépi írás tantárgy tanítását segítik mozgássérült tanulók számára. Az első és második gépi írás könyv a számítógép sérülés specifikus használatában nyújt segítséget, a tanulók életkori sajátosságaihoz igazodó gyakorló anyagokon keresztül. A leckék előtt fel van tüntetve a hatféle írásmód, amely a gyermekek diagnózisához, illetve mozgásállapotához igazodott.
3 990 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

A "Nézd a kezem!" elnevezésű gesztusnyelvrendszer mint az augmentatív és alternatív kommunikáció új lehetősége. A kötet megismertet különböző, részben Magyarországon is használatos, részben még kevésbé ismert kommunikációs modellekkel és elemzi ezek jelelésre gyakorolt következményeit. Áttekintést ad a gesztusnyelvet is magába foglaló augmentatív és alternatív kommunikációról.
5 500 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

A játékok egymástól függetlenek, így mindegyik saját segítségnyújtást, instrukciókat, anyaglistát (szükség esetén) tartalmaz, és megjelöli a személyes jegyzetekben a hozzá szükséges hely nagyságát. A gyakorlatok anyagát le lehet másolni sokszorosításra vagy adatkivetítésre. Az ikonok könnyűszerrel azonosítani tudják mindegyik gyakorlat típusát, ezzel képessé teszik a felhasználót arra, hogy gyorsan betájolhassa azokat a gyakorlatokat, melyek alkalmasak az adott tréning szükségleteihez. A gyakorlatok a következő kategóriáknak legalább egyikébe beleesik: - Jégtörő, - Csapatépítés, - Kommunikáció, - Csoportvezetői/prezentációs készségek, - Tanfolyamközi energizálás, - Problémamegoldás, - Tanulás, - Megértés, - értékelés, - önmenedzselés.
5 250 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

A kötet abban szeretne segítséget nyújtani a diákoknak, hogy szóban és írásban egyaránt képesek legyenek az önálló ismeretszerzésre, véleményformálásra és kifejezésre, érvek kifejtésére, álláspont megvédésére.
2 110 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH