Marko Ferek : Hiperaktív álmodozók (Jobbak, rosszabbak, mások) - Bepillantás az ADHD-ba (hiperaktivitás-figyelemzavar tünetegyüttes) (Kód: )

Marko Ferek : Hiperaktív álmodozók (Jobbak, rosszabbak, mások) - Bepillantás az ADHD-ba (hiperaktivitás-figyelemzavar tünetegyüttes)

A könyv a szerző előadásain alapul. Összegyűjtötte ötleteit és gondolatait a diagnosztikáról, a gyógyításról, valamint kihangsúlyozza az önbizalom fontosságát, amely nélkülözhetetlen az ADHD-val diagnosztizált gyermekek számára. Megválaszolja a kérdést, kik azok a hiperaktív álmodozók, hogyan fonódik össze a képzelet, emóció, és a felfedező szellem a figyelmetlenséggel, hiperaktivitással és impulzivitással. Őszintén beszél Marko felnőtté válásának tapasztalatairól, arról, hogy gyermekként belső ritmusa és gondolatai nem ugyanabban az irányban haladtak, mint az iskolai képzés. Szól a gyermekről, aki rejtegette személyiségét, és aki olyanná kívánt válni, mint a többiek, majd arról az emberről, aki felismerte saját potenciálját és megszabadult környezete elvárásaitól, elfogadta saját sokféleségét és ebben felfedezte kimeríthetetlen ajándékát. Az utolsó rész a társadalmat, az oktatást vizsgálja, a sikeres és modern társadalom alapját pedig abban látja, hogy a társadalom elfogadja és használja az egyén sokféleségét. Ha bekukkantunk a hiperaktív álmodozók világába, látni fogjuk a játékosságot és kreativitást, az érzelmeket és határozottságot, olyan embereket, akik másságukkal és világlátásukkal valami újat kínálna


Ár: 2 500 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Mennyiség:  db

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH