100 rejtvény A számok és a természet (Kód: )

100 rejtvény A számok és a természet
A dobozban található készségfejlesztő lapokon a gyerekek a számok és a természet világával ismerkedhetnek meg. Mindegyik lapon más-más izgalmas feladvány található: labirintus, különbségkereső, rejtett képek, és sok más egyéb fejtörő. Játékos formában ismerkednek meg a számokkal és a természettel, fejleszti a megfigyelőképességet és a logikát, akár egymás után többször is játszhat vele, több gyerek is használhatja, hiszen a megoldások letörölhetőek, összesen 100 feladat található 50 lapon.

Ár: 2 990 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Mennyiség:  dbAjánlott / kapcsolódó termékek
A Zingo egy gyors, szórakoztató párosító játék. Nagyszerű időtöltés azoknak, akik még nem tudnak olvasni, és azoknak is, akik már tudnak, mert a játékhoz a képek és a leírt szavak egyaránt használhatóak.
6 990 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát
Nagyon kedves játék, lefekvés előtt a gyerekeknek 3-6 éves korig. A játék végén annyi puszit, dalt, simogatást kapunk, amennyi a kezünkben maradt kártyák mutatnak.
4 450 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát
A Minden a könyvekről kiadvány a gyerekek kedvenc témái köré csoportosul, és így garantál szórakozást versek, fejtörők, gyakorlatok és történetek formájában.
1 690 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH