Fejlesztő eszközök, fejlesztő játékok

Fejlesztő és logikai eszközök, játékok kicsik és nagyok számára, melyekkel játékos a tanulás és észrevétlen a képességek fejlesztése

Rendezés: orderby Kijelző:
Gyártó: Ár: -tól -ig Ft Szűrő törlése
Kisbabáknak való 12 db-os puha, illatos, színes építő kocka készlet különböző méretű építőelemekkel. A Clemmy puha és színes építőjátékkal a legkisebbek is élvezettel játszhatnak. Ráléphetnek, ráülhetnek, annyira puha, hogy észre sem veszik! A játékot a gyerekek akár rágókaként is használhatják, hogy átsegítse őket a kellemetlen fogzási időszakon, hiszen a játék abszolút biztonságos, sérülésmentes játékot biztosít a kicsiknek. 1-3 év között. "
2 290 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

A Clemmy puha és színes építőjátékkal a legkisebbek is élvezettel játszhatnak. Ráléphetnek, ráülhetnek annyira puha, hogy észre sem veszik. A gyerekek akár rágókaként is használhatják, hogy átsegítse őket a kellemetlen fogzási időszakon. Abszolút biztonságos játékot biztosít. 1-3 év között.
4 490 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

Ajánlott 10 éves kortól. A 7 Csoda kártyás stratégiai játék, amelyben az ókori világ hét csodáját építhetjük fel – ám ebben a rendkívül pörgős, színes, ötletes civilizációs kártyajátékban a hét csoda megépítése csak az egyik útja a pontszerzésnek. Rengeteg izgalom, taktika és stratégia, egy mindössze félórás játékban. Minden játékos hét kártyát kap a kezébe, amelyek közül kiválaszt egyet, amit ki kell játszania, és a maradék lapot át kell adnia a mellette ülő játékostársának. A játék három fő korszakból áll, és korszakonként mindenki hat lapot játszhat ki. Ezekkel különböző előnyökhöz juthatnak, ám azzal is számolniuk kell, hogy a másnak adott lapok hogyan hatnak majd a saját fejlesztéseikre!
10 490 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

A koordinátarendszeren alapuló játék (kettős bemenet), mely felébreszti és serkenti a logikai-matematikai gondolkodást. Előkészítik a bevezetést a számokba a halmazelmélet megközelítésével: társítás, megfeleltetés, besorolás, stb.
2 690 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

Fényképes memóriajáték, mely a farm állatait mutatja be. Húsz pár memóriakártyát tartalmaz.
3 990 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

A puzzle főként játék, a puzzle ugyanakkor keretezhető kép is lehet. A puzzle kirakása mindenkinek jó szórakozás. Ez a puzzle lap puzzle család kedvelt tagja.
1 990 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

A fogós puzzle játékokat egészen kisgyermekek részére ajánljuk, forma felismerés gyakorlására. Az egyes darabok nagy méretű fogóval vannak ellátva, így a gyermekek könyen megfoghatják, és helyükre illeszthetik őket. Alkalmasak még szókincs bővítésre is. A játék közben megismerhetik a gyerekek a ház körüli életet, az ott élő állatokat. Beszélgethetünk velük az ott folyó munkáról.
2 380 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

Asszociációs játék, mely megtanítja a gyermekeket a természeti környezet megőrzésére. A játék során a gyermekeknek 17 viselkedési formát kell párosítaniuk, és beazonosítani a helyes és helytelen viselkedési formákat. A kártyák hátoldalán található a HELYES MEGOLDÁS. A játék tartalma: 34 kártya + pedagógiai útmutató .
4 510 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

Nézzük meg a négy képet minden kártyán és húzzuk át a helytelen viselkedési formát. Ez a játék segít, hogy a gyerekek felfedezzék és megismerjék a szeretet, egészség és biztonság fogalmát. Maximum 12 fő játszhatja. Játék tartalma: 12 kártya, 12 kereszt,használati utasítás.
8 900 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

Nézzük meg a négy képet minden kártyán és húzzuk át a helytelen viselkedési formát. Ez a játék segít, hogy a gyerekek felfedezzék és megismerjék a tolerancia és együttműködés fogalmát. Maximum 12 fő játszhatja. Játék tartalma: 12 kártya, 12 kereszt,használati utasítás.
8 900 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH