Dyscalculine Számolólapok Képességfejlesztő feladatok B szint - Szabó Ottília (Kód: )

dyscalculine-szamololapok-kepessegfejleszto-feladatok

Dyscalculine Számolólapok Képességfejlesztő feladatok B szint. Számolási problémák kezelése és matematikai tehetséggondozás egyben. A Dyscalculine program cselekvéses tanulással, több szinten, különböző számkörökben gyakoroltató eszköz-, módszer-, és feladattár. A programban szereplő Dyscalculine Számolólapok kötetei játékosan, képi szemléltetéssel fejlesztik a számfogalmat, a téri-, vizuális emlékezetet, figyelmet és a matematikai szókincset. Képes, számolási készséget fejlesztő lapok, kivágható melléklettel. Ajánljuk gyerekeknek, tanulóknak és középiskolás fiataloknak.


Ár: 2 900 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Mennyiség:  dbAjánlott / kapcsolódó termékek
A MemóRiadó laza party játék, melyben a játékosok felváltva próbálnak egyre hosszabb számsorozatokra visszaemlékezni. Eddig könnyűnek hangzik, de a memória és bolondos kérdések játékban zavaró tényezőként szerepet kapnak az elterelés kártyák. A számok felsorolása előtt válaszolnod kell egy bohókás,elgondolkodtató kérdésre. Mivel világunk egyre inkább tele van figyelemelterelésekkel, nehéz lehet az apró, emlékezetünket megszakító tényezőket dolgokat kizárni. Ahogy a testnek, az elmének is szüksége van edzésre. Egy-egy MemóRiadó játszma közben észrevehetjük, hogy egyre hosszabb számsorokat tudunk megjegyezni.
4 190 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát
Új megoldások a matematika tanításához: Hegedűs-féle dominóterápia. Ez matematika? Ez matematika! Ez a kiadvány a matematikát a csodálkozás, az érdekesség, a játék oldaláról közelíti meg. Kevesen gondolnák, hogy a dominó nem csak játék, hanem a matematika megszeretésének és megértésének egyik csodálatos eszköze.A dominó sokrétű alkalmazásával, a tanuláskényszer érzése nélkül jut tapasztalatokhoz, ismeretekhez, tudáshoz a gyermek. Ajánlott a nehezebben tanuló diákoknak és a matematikát kedvelőknek egyaránt, szüleiknek és a fejlesztő pedagógusaiknak.
1 500 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Dyscalculine Számolólapok Képességfejlesztő feladatok A szint. Számolási problémák kezelése és matematikai tehetséggondozás egyben. A Dyscalculine program cselekvéses tanulással, több szinten, különböző számkörökben gyakoroltató eszköz-, módszer-, és feladattár. A programban szereplő Dyscalculine Számolólapok kötetei játékosan, képi szemléltetéssel fejlesztik a számfogalmat, a téri-, vizuális emlékezetet, figyelmet és a matematikai szókincset. Képes, számolási készséget fejlesztő lapok, kivágható melléklettel. Ajánljuk gyerekeknek, tanulóknak és középiskolás fiataloknak.
2 900 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH