Dyscalculine Számolólapok Képességfejlesztő feladatok A szint - Szabó Ottília (Kód: )

dyscalculine-szamololapk-kepessegfejleszto-feladatok

Számolási problémák kezelése és matematikai tehetséggondozás egyben. A Dyscalculine program cselekvéses tanulással, több szinten, különböző számkörökben gyakoroltató eszköz-, módszer-, és feladattár. A programban szereplő Dyscalculine Számolólapok kötetei játékosan, képi szemléltetéssel fejlesztik a számfogalmat, a téri-, vizuális emlékezetet, figyelmet és a matematikai szókincset. Képes, számolási készséget fejlesztő lapok, kivágható melléklettel. Ajánljuk gyerekeknek, tanulóknak és középiskolás fiataloknak.


Ár: 2 900 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Mennyiség:  dbAjánlott / kapcsolódó termékek
Készségfejlesztõ munkatankönyv a számolás tanításához és a diszkalkulia terápiájához. A feladatok azokat a területeket célozzák meg, amelyek a matematika megtanulásához szükségesek: a megfelelõ részképességek fejlesztését és az alapvetõ matematikai fogalmak, majd a számfogalmak elõkészítését.
1 780 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Minden gyerek szeret színezni, rajzolni és festeni. A Matekszínező sorozatban a feladatokat azért is érdemes megoldani, mert az eredmény vidám színű, mutatós kép lesz. Mindeközben az 1-2. osztályos kisiskolások kedvet kaphatnak ahhoz, hogy gyakorolják az alapműveleteket, az egyszeregyet.
850 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH