Balkezes gyermekek számára

Balkezes gyermekek számára fejlesztő kiadványok, 'eszközök', 'balkezes gyermek', 'balkezes írás, készségfejlesztés', 'balkezes írás, készségfejlesztés, balkezes olló'

Rendezés: orderby Kijelző:
Gyártó: Ár: -tól -ig Ft Szűrő törlése
A szülõknek és a pedagógusoknak készült tanulmányában a szerzõ leírja a balkezesség fiziológiai és pszichológiai jellemzõit és tanáccsal szolgál az iskolai és otthoni problémák megoldásához.
998 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

A készletben 5 darab balkezes gyermekek számára készített olló található.
4 000 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

Ennek a remek ollónak rozsdamentes acélból készült a vágófelülete. Használhatják felnőttek vagy nagyobb gyerekek. Használhatják jobb vagy balkezesek is. Vághatunk vele papírt, textilt, és kartont egyaránt.
1 300 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

A füzet elsõ része az íráselemeket dolgozza fel. Konkrét tárgyi alakfelfogásból kiindulva ismerkednek a tanulók a betûelemekkel, majd átrajzolásos feladatok segítik absztrakt gondolkodásuk fejlõdését, miközben a tárgy alakja jellé lesz. A vonalrendszerben jelenik meg az íráselem jobb oldali elõírása, mely lehetõvé teszi, hogy a gyermek lássa azt, amit írnia kell. A füzet második és harmadik része az írott kis- illetve nagybetûket foglalja magába. A negyedik rész a számokat tartalmazza 10-ig.
1 700 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

A finommozgást fejlesztõ feladatokon kívül mondókák, énekek tanulása, majd a gondolkodást és a problémák felismerését tartalmazó feladatok teszik színessé a füzetet. A füzet elsõ része a betûelemeket tartalmazza, míg a második rész a matematikai készségek fejlesztését, számfogalmak kialakítását, relációs jelek felismertetését.
1 700 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

A standard olló vágófelületénél hosszabb méretű vágófelülettel. Jobb és bal kezesek egyaránt használhatják. Vágófelülete rozsdamentes acélból készült.Vághatunk vele papírt, textilt, és kartont egyaránt.
500 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

A háromujjas ceruzafogó egy olyan eszköz, mely segít abban, hogy a használója megtanulja a helyes ceruzatartást. A három ujjat rugalmas csészék tartják, melyek megakadályozzák, hogy az ujjak lecsússzanak az íróeszközről. A segédeszköz erős és rugalmas, használható ceruzával, tollal, filccel vagy akár villával is. A csészék közül a T jelzésűbe kell helyezni a hüvelykujjat. Nincs különbség jobbkezes és balkezes használat között, mindkét esetben ugyanaz az eszköz használható.
890 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

A szerzõ esetelemzéseken keresztül mutatja be analitikus indíttatású gyermekpszichoterápiás munkáját, olyan eseteket választva, melyek a gyermek- és serdülõkor súlyos problémáit reprezentálják. Témái a dadogás, a balkezesség, a tikk, az enurézis és obstipáció, a pszichoszomatikus tünetek, a csavargás és a krízisintervenciós munka.
790 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

Miként segíthetjük balkezes gyermekünket a leghatékonyabban, hogy megbirkózzon a szépírás nehézségeivel? A jobbkezes szülõ hogyan tudja megtanítani balkezes gyermekét például cipõt kötni, kenyeret szelni vagy ollóval vágni? Gyakorlati tanácsokat olvashatunk minden területen, az öltözéstõl az evõeszköz-használaton át a hangszerkezelésig és a különféle sportolási technikákig.
3 500 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

A francia kultúrtörténész áttekintést ad a balkezesség kezelésérõl, a második részben pedig a megvetett balkezességrõl esik szó. A könyv harmadik része azokat a periódusokat tárgyalja, amikor a balkezességet tolerálta a társadalom: elsõ virágkorukat a középkorban élték! A negyedik rész a csodálatos balkezesekkel foglalkozik, s ennek jegyében oldja fel a balkezesség misztikumát.
2 480 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH