Mit? Miért? Hogyan? Kisgyermekek testnevelése - akkreditált tanfolyam

MIT? MIÉRT? HOGYAN? KISGYERMEKEK TESTNEVELÉSE
akkreditált tanfolyam

   A tanfolyam végére, mindenki a tanultak alapján a testnevelést tudatosan, ugyanakkor könnyedén képesek lesznek megtervezni. A mozgás anyagát az egész óvodai életbe/iskolai tananyagba be tudják illeszteni, komplexitásban tudnak gondolkodni, a különböző nevelési területeket a testneveléssel is össze tudják kapcsolni. Közösen készítünk éves testnevelési programot

Vezeti: Gergely Ildikó ELTE TÓK mestertanár
                   Indítási engedélyszám: 82/70/2012.

A 30 órás képzésről:
    Az egészségtudatosságra való felkészítés, a fejlődés központú nevelés, a kompetencia alapú fejlesztés, az új óvodai szokások, az iskolai mindennapos testnevelés, új tervezést kívánnak.
  Sok új tudományos eredmény áll rendelkezésünkre, aminek tanításával eddigi gondolkodásukat modernné tehetik, a testnevelést egészen új szemmel láthatják a Kollegák.
  A személyiségfejlesztés mozgásos feladatok által még sokszor kiaknázatlan. Gyermekközpontú, új szemléletet közvetít a tanfolyam a résztvevők felé.  Hasznos és egyszerű ötleteket kap mindenki a szocializálódási folyamat megsegítésére.
  Az inkluzív neveléshez, a korszerű differenciálás módszereihez betekintést nyernek, tanácsokat, módszertani ajánlásokat kapnak.
  A képzés gyakorlati jellegéből adódóan sok új játékot tanulhatnak, kreatív gondolkodásra tehetnek szert a kooperatív jellegű oktatáson a résztvevők. Mozgásos tapasztalatokat gyűjthetnek a 3-8 éves gyerekek részére, majd azok jelentőségét elemezzük korosztályonként.
  A képzés végén a résztvevők komplex heti programtervet írnak, ezek a 80%-os részvétellel együtt képezik a tanúsítvány kiadásának feltételét.
  A tanfolyamra elsősorban azokat a Kollégákat várom, akik nem szeretik, illetve akiknek nehézséget jelent a mindennapos testnevelés megoldása.
  Ruházat: a tanfolyam gyakorlati jellegéből (70%) adódóan sportos felszerelés ajánlott. Kinti, benti váltócipővel.

A tanfolyam díja 30 000 Ft/fő.
Tervezett helyszín: a Bp. II. Bimbó utca 113-115. Rózsabimbó alapítványi, óvoda, bölcsőde és iskola (A jelentkezők összetételétől, és igényeitől függően a helyszín esetlegesen változhat)
A tanfolyam ideje: 2013. tavaszi félév április hónapja. A tanfolyam várhatóan három egymást követő napon (csütörtök, péntek, szombat), 9 (8) órától 17.30-ig tart.
Előzetes érdeklődését kérjük jelezze: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kihelyezett tanfolyamok megszervezésében is örömmel együttműködünk:
- 15 fő jelentkezése esetén kihelyezett, helyben szervezett tanfolyam
- A tanfolyam helyi szervezői számára kiemelt kedvezmények
- Helyszín igény: csupán az óvoda udvara (esetleges rossz idő esetére egy tartalék iskolai tornaterem, vagy óvodai tornaterem)
- A tanfolyam időtartama: 3 nap
- Előzetes egyeztetés kihelyezett tanfolyam kapcsán:
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    mobil: +36-20-989-2880
A tanfolyamhoz kapcsolódó szakmai információk: www.gergelyildi.wordpress.com

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!