Gyermekkönyv és játék gyűjtése, adományozása

 

Gyermekkönyv és játék gyűjtése, adományozása

 Valljuk, hogy fontos és jó dolog jót tenni!

Szeretnénk jó célokra felajánlani az otthonunkban már feleslegessé vált gyermekkönyveket és játékokat. Ez adta az ötletet a gyűjtéshez, melyhez biztos, hogy Ön is örömmel csatlakozna.

Az összegyűjtött könyveket, játékokat szétosztjuk speciális óvodáknak, fejlesztő központoknak és egységes gyógypedagógiai módszertani intézménynek, - melyről természetesen beszámolunk.

 Kérjük, hozza be vagy küldje el a 1071 Budapest, Damjanich u. 39. szám alatti Krasznár és Fiai szakkönyvesboltba a gyűjtéshez azokat a gyermekeknek szóló jó állapotú könyveket és játékokat, melyet már Önök nem használnak, de amikkel az óvodákban és a speciális fejlesztő központokban a gyerekek örömmel játszanának.

 Felajánlását szeretnénk megköszönni egyszeri tízszázalékos vásárlási kedvezménnyel, mely személyes vásárlás és megrendelés során egyaránt igénybe vehető, csak a 1071 Budapest, Damjanich u. 39. szám alatti könyvesboltunkban vagy a www.krasznaresfiai.hu oldalunkon, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címünkön.

 A fenti gyermekkönyv, játék gyűjtésének és adományozásának kizárólagos meghirdetője és mentora:
Krasznár és Fiai logopédiai, fejlesztő- és gyógypedagógiai szakkönyvesbolt
1071 Budapest, Damjanich u. 39.
www.krasznaresfiai.hu
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Forródrót: 20-989-2880